چهارشنبه 24 تير 1405 - Wed 15 Jul 2026
  • انهدام پهپاد لوکاس دشمن آمریکایی در لارستان فارس

  • نقل و انتقالات پرسپولیس / خرید جدیدبرای سرخ پوشان + جدول

  • نیروهای مسلح سر سوزنی بر سر تنگه هرمز کوتاه نخواهند آمد

  • وقوع حادثه دریایی در سواحل عمان

  • سیاست مهار ایران، بر پایه یک دروغ بنا شد/تل‌آویو تهدید اصلی منطقه است

  • بازگشت خلبانی که محاصره یمن را شکست / عکس

  • مترو و اتوبوس‌ ۲ ماه دیگر رایگان شد

  • آخرین تغییرات هفت کمیسیون تخصصی مجلس در اجلاسیه سوم

  • کرکس سیاه روده تمساح را بیرون کشید و بلعید / فیلم

  • بسکتبالیست اهل سودان جنوبی با قد استثنایی / عکس

  • طوفان پدیده نادر آبشار معکوس را رقم زد / فیلم

  • نقل و انتقالات استقلال با در بسته مواجه شد

  • آخرین پیگیری‌های قضایی «امیرتتلو»

  • داریوش فرضیایی به سوگ مادر نشست

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۲۳ تیر

  • تُندشدن شیب رشد قیمت نفت + نمودار

  • تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد

  • روایت یمنی ها از خیانت‌ها و دسیسه‌های سعودی‌

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۲۳ تیر

  • از تهران تا الحدیده؛ پیام ضدِمحاصره ایران به ریاض در لحظه بمباران فرودگاه + فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 104128
    تاریخ انتشار: 03/شهريور/1397 - 15:20
    یوسف داودی:

    واردات گوشت از 31 کشور/ توزیع فقط در تهران

    داودی، گفت: گوشت‌های وارداتی باید در تمامی شهرها تقسیم شوند نه اینکه تنها در پایتخت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای آنها را عرضه کنیم، این موضوع تبعیض بسیار وحشتناکی است.

     واردات گوشت از 31 کشور/ توزیع فقط در تهران

    یوسف داودی عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در خصوص بالا بودن قیمت گوشت‌های وارداتی منجمد در برخی از فروشگاه‌ها، اظهار کرد: بر اساس اطلاعاتی که در هفته پیش دریافت کرده‌ام گوشت‌های منجمد باید با قیمتی بین 29 تا 31 هزار تومان به فروش برسد.
    عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از 31 کشور جهان گوشت وارد ایران می‌شود، گفت: اگر گوشت‌های وارداتی بیش از میزان تعیین شده به فروش برسد باید با فروشندگان برخورد کرد زیرا قیمت ارز دولتی تغییری نکرده و به منظور واردات گوشت ارز 4 هزار و 200تومانی در اختیار واردکنندگان قرار می‌گیرد.
    نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه این امکان دارد تا فروشندگان گوشت‌ها وارداتی را تفکیک کرده و به همین دلیل قیمت آن را افزایش داده باشند اما قیمت مصوب همان 29 تا 31 هزار تومان است، ادامه داد: در این شرایط امکان سوءاستفاده بیشتری در زمینه قیمتی وجود دارد، باید گوشت مخلوط منجمد را حدود 30هزار تومان در اختیار مشتریان قرار بگیرد.
    وی با تأکید بر اینکه تنها گوشت منجمد وارد کشور نمی‌شود بلکه گوشت گرم نیز وارد می‌کنیم، تصریح کرد: گوشت‌های وارداتی باید در تمامی شهرها تقسیم شوند نه اینکه تنها در پایتخت و فروشگاه‌های زنجیره‌ای آنها را عرضه کنیم، این موضوع تبعیض بسیار وحشتناکی است، قرار نبود ارز دولتی پرداخت کنیم تا گوشت در فروشگاه‌های پایتخت و شهرهای بزرگ تقسیم شود.
    این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه اینکه دولت باید برای تامین گوشت مورد نیاز خانواده‌های کم توان گوشت را با ارز دولتی وارد و آن را به نسبت جمعیت شهرها تقسیم کند، گفت: کمبود گوشت در بازار را باید از طریق واردات تامین شود.

    منبع : خانه ملت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما